Lad maler Munkhansen lægge dit gulv

Tag ikke fejl. Når epoxy gulvet først er færdigt, så udgør det ikke en sundhedsrisiko for hverken kravlende babyer, hunden eller øvrige personer i husstanden. Men epoxy gulvmaling er en såkaldt tokomponentblanding, og det betyder, at det skal blandes meget nøjagtigt. Det er en opgave for en malermester, som har den erfaring og ekspertise, der er nødvendig for at udføre arbejdet på forsvarlig vis.

Maler Munkhansens firma kan hjælpe dig med at finde ud af, om det er en god idé, at du får lavet et epoxy gulv, eller om du eventuelt skal bruge noget andet gulvmaling. Der er mange hensyn at tage udover den pynteværdi, som gulvet har.

Med epoxy har du nemlig også mulighed for at give dine gulve en ordentlig overhaling, hvad angår farve. Hvad siger du eksempelvis til en lys farve i køkkenet? En dybblå i badeværelset? Eller en smuk grå i bryggerset? Mulighederne er mange.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Hos Maler Munkhansen er effektivitet, grundighed og ordentlighed i højsædet. Kontakt os, hvis du vil høre mere om dine muligheder for at få et nyt smukt epoxy gulv. Vi er klar til at tale med dig, hvad enten det drejer sig om et blåt epoxy gulv til hjemmet eller et gråt af slagsen til autoværkstedet eller anden industri, som måtte have behov for det.

Over 30 års erfaring i malerbranchen